Profil

Dezvoltarea si managementul proiectelor pentru construirea de parcuri eoliene pe teritoriul Romaniei in concordanta cu cerintele de protectie a mediului natural si locuit.

Oradea, Romania | Compania Eoliana

Despre noi

Infiintata in anul 2007, COMPANIA EOLIANA SA, s-a format ca o necesitate la promovarea energiilor neconventionale, a energiilor cu sursa regenerabila, mai exact utilizarea energiei vantului pentru producerea de energie electrica cu ajutorul turbinelor eoliene.
Romania , ca stat membru UE, a aderat la legislatia europeana cu privire la utilizarea energiilor regenerabile, ca atare s-a creat cadrul optim de dezvoltare a unei firme in acest domeniu. Firma noastra s-a infiintat avand suportul si experienta atat profesionala cat si manageriala a companiei ALERION din Italia, unul dintre liderii din domeniul energiilor neconventionale, cu investitii impresionante in peninsula italica.
Investitorul nostru principal doreste prin Compania Eoliana sa participe activ la dezvoltarea sectorului energetic intr-un cadru competitiv si performant, in total acord cu obligatiile asumate de tara noastra cu privire la Protocolul de la Kyoto, adica reducerea emisiilor de gaze de sera participante la procesul de incalzire globala.

Misiune

Compania Eoliana se angajeaza sa ofere solutii de calitate in dezvoltarea sectorului energiei regenerabile, dorind sa devina un jucator important in domeniu pe plan national, printr-un portofoliu semnificativ de proiecte realizate

Politica firmei

Energie verde nepoluanta
Calitate maxima in proiectare
Oportunitate pentru investitii pe termen lung
Lansare si promovarea tehnologiilor moderne in domeniul energetic
Optimizarea prin utilizare a potentialului energetic eolian
Gasirea celor mai bune amplasamente pentru parcuri eoliene
Implementarea cerintelor de strategie energetica europeana
Exploatarea surselor de energie neconventionala