ANUNT PUBLIC

 

 

 

 

SC COMPANIA EOLIANA SA  anunta publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit pentru proiectul „Infiintare Parc eolian Jimbolia, lucrari de construire de noi capacitati de producere, transport, de distributie a energiei electrice” , propus a fi amplasat in extravilanul localitatii Jimbolia ( zona Clarii Vii), jud.Timis.

Decizia autoritatii de mediu, precum si informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM Timis, jud.Timis, localitatea Timisoara, str. Liviu Rebreanu nr.18 si la sediul titularului SC Compania Eoliana SA, loc.Oradea, P-ta Cetatii nr.1, jud.Bihor, in zilele de luni-joi, intre orele 800-1630 , vineri intre orele 800-1400 precum si la urmatoarea adresa de internet http://arpmtm.anpm.ro –acorduri de mediu.

Observatiile/contestatiile publicului se primesc la sediul APM Timis, jud.Timis, localitatea Timisoara, str. Liviu Rebreanu nr.18, in termen de 10 zile de la data publicarii prezentului anunt , pana la data de 24.11.2013.